DESPRE NOI

FITOFARM BLAJ este prezentă pe piata prestarilor de servicii DDD, incepand din anul 1996, ceea ce denota o vasta experienta in solutionarea tuturor cerintelor clientilor. Investim permanent in calitatea serviciilor oferite si suntem deschisi la provocarile noi ce apar in domeniu. In prezent, desfasuram activitati DDD si gazare de produse agricole depozitate in judetele Alba, Cluj, Mures, Harghita, Sibiu, Brasov, Hunedoara, Caras-Severin, Timis si Bistrita. FITOFARM BLAJ a extins aria serviciilor oferite prin activitati de tratamente pentru spatii verzi, asigurand protectia lor, atat in ceea ce priveste combaterea bolilor si a daunatorilor, cat si impotriva vectorilor daunatori pentru confortul si siguranta umana.

O pondere mare in cadrul serviciilor oferite este reprezentata de combaterea daunatorilor din produsele agricole depozitate. Pentru desfasurarea acestei activitati, FITOFARM BLAJ dispune
de personal calificat in domeniu, pentru utilizarea materialelor insecticide apartinand grupelor de toxicitate toxice-T si foarte toxice-T+ si de utilaje specifice: foggere, atomizoare, nebulizatoare
etc. Produsele utilizate sunt avizate de catre factorii responsabili in domeniu, fiind in mare parte biodegradabile,cu remanenta in timp. FITOFARM BLAJ deține toate certificarile necesare desfasurarii acestor activitati.

O pondere mare in cadrul serviciilor oferite este reprezentata de combaterea daunatorilor din produsele agricole depozitate. Pentru desfasurarea acestei activitati dispunem de personal calificat in domeniu, pentru utilizarea materialelor insecticide apartinand grupelor de toxicitate toxice-T si foarte toxice-T+  si de utilaje specifice: foggere, atomizoare, nebulizatoare etc.
Produsele utilizate sunt avizate de catre factorii responsabili in domeniu ,fiind in mare parte biodegradabile,cu remanenta in timp.
Detinem toate certificarile necesare desfasurarii acestor activitati.